Lezing ‘Jeruzalem, hoofdstad van de wereld’ – Venlo, woensdag 14 mei 2014

Na de indrukwekkende viering van de Internationale Holocaustdag eind januari in het Seminarie van de Neo-Katechumenale Weg te Cadier en Keer, nodigen wij u uit voor een volgende bijeenkomst en wel op woensdag 14 mei a.s. in het Limburgs Museum aan de Keulsepoort 5 te Venlo, van 15.00 – 17.00 uur. 

Dhr. B. Wesly, voorzitter van de Joodse Gemeenschap in Limburg en honorair-consul van Israël zal een voordracht houden onder de titel ‘Jeruzalem, hoofdstad van de wereld’. Een uitdagende titel en onderwerp, maar de Latijnse patriarch van Jeruzalem sloot zich in een interview hier alvast bij aan op 17 april! De lezing wordt gehouden in het Museumtheater. Toegang is vrij.

U kunt zich vóór 10 mei a.s. aanmelden via mw. M. Rademaker ( tel. 0475-386892, of via e-mail: m.rademaker@bisdom-roermond.nl).

Na afloop is er nog gelegenheid om onder deskundige leiding een bezoek te brengen aan het mikwe. Was u nog nooit in het Limburgs Museum, dan kunt u daar op eigen gelegenheid tevoren het museum bezoeken, dat zeer de moeite waard is.

 

Deel dit artikel in je netwerk:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *