KRI op zoek naar toekomst – bijeenkomst voor jongeren en young professionals

De KRI heeft verjonging nodig. Niet alleen een nieuw bestuur of jongere lezers van het blad, maar een meer diepgaande vernieuwing. Idealen van vroeger zijn soms bereikt, soms veranderd. Veel actieve leden zijn van gevorderde leeftijd. De manier van communiceren is  anders dan vroeger. Toch blijft de missie van de KRI onmisbaar – misschien nu wel meer dan ooit tevoren.

De missie: kennis van en contact met het actuele Jodendom, maar ook kennis van het Jodendom als levende wortels van het christelijk geloof. Bestudering van de christelijke traditie in relatie tot het Jodendom. Een kritische blik op de huidige westerse maatschappij, in verband met discriminatie en vooroordelen (zonder dat dit overigens leidt tot politieke activiteiten).

Hersenwerk, creativiteit en inspiratie zijn nodig om een toekomst voor die missie te ontwerpen.

Om over die toekomst te praten komen we op 23 april bijeen in werfkelder Lazuli. Oudegracht 243 in Utrecht. De bijeenkomst duurt  van 17.00 tot 21.00 uur. Na een gezellige (vegetarische) maaltijd gaan we over tot de discussie.

Ben je tussen 17 en 40 jaar, heb je ideeën met betrekking tot dit thema of spreekt het werk van de KRI je bijzonder aan?  Neem dan contact op met het KRI-besuur via Alette Warringa, ahcwarringa@gmail.com.  Je bent van harte welkom!

Deel dit artikel in je netwerk:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin