Joodse Studies on Tour!

De Jonge Judaici is een in 2016 opgerichte club van startende wetenschappers (masterstudenten, promovendi, postdocs) op het gebied van joodse studies. Zij zijn actief over de hele breedte van hun vakgebied: van klassiek rabbijnse teksten, tot Caribisch jodendom en Primo Levi. Met de Jonge Judaici streven zij naar een versterking van hun vakgebied door elkaar vaker op te zoeken en werk te delen, maar ook door hun vindingen onder de aandacht van het grote publiek te brengen. Daarom presenteren zij met trots het eerste Jonge Judaici publieksevent: Joodse Studies On Tour!

Op vrijdag 16 juni 2017 brengen de Jonge Judaici de academische bestudering van het jodendom naar u toe! Op die dag bieden zij een afwisselend en voor iedereen toegankelijk programma aan in De Nieuwe Poort, waarbij het diaspora-jodendom centraal staat. Met muziek, pitches, en een publiekslezing zullen de Jonge Judaici academici, geïnteresseerden en totale leken rondleiden door de wereld van de joodse studies. Graag zien we u daar! De toegang is gratis, meld u wel even aan via onderstaand formuler!

Informatie:

Waar:  De Nieuwe Poort (Claude Debussylaan 2, 1082 MD Amsterdam) op twee minuten loopafstand van NS-station Amsterdam-Zuid
Wanneer: vrijdag 16 juni 2017, van 14.15 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur)
Wat: muziek van Klezmore, pitches van jonge onderzoekers, en een lezing van Tsila Rädecker met als titel ‘Klezmer, een geschiedenis in het klein’!
Toegang is gratis; wel graag even aanmelden via de website jongejudaici.wordpress.com

Deel dit artikel in je netwerk:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *