OJEC Leren & Vieren Weekend – 1 t/m 3 februari 2013

Dan zal het zijn alsof wij dromen …

Over Psalm 126 en wat wij, Joden en Christenen, (mogen) hopen.

Dat wordt thema voor het komende Leren&Vieren Weekend van het Overlegorgaan van Joden en Christenen. Vorig jaar is er al een boeiend begin gemaakt met dit onderwerp. Toen was het thema “Ballingschap”, maar mede door de plotselinge sneeuwval dat weekend, konden veel aspecten niet aan de orde komen. In februari a.s. krijgt het thema een geheel nieuw vervolg.

Het weekend wordt gehouden van vrijdagmiddag 17.00 uur tot zondagmiddag 14.00 uur op 1, 2 en 3 februari 2013 in Elspeet. Het is een uniek weekend waarop Joden en christenen elkaar ontmoeten en ook elkaars gast zijn bij het vieren van sjabbat en zondag. Zij leren en discussiëren samen naar aanleiding van teksten en/of thema’s uit de Joodse en christelijke traditie.

Plaats van samenkomst is conferentieoord “Mennorode” in Elspeet (een- en tweepersoonskamers). Alle maaltijden zijn vegetarisch. OJEC heeft de deelnemersprijzen vastgesteld (en niet verhoogd!) op € 190 p.p. voor verblijf in 2-pers.kamer, € 205,- voor verblijf in 1-pers.kamer, voor studenten en kinderen € 110, alles inbegrepen, te voldoen na aanmelding vóór 20 januari 2013. Plaatsing deelnemers geschiedt op volgorde van binnenkomst aanmelding (maximum aantal deelnemers 60 personen).

Aanmeldingsadres: bureau OJEC, Golstraat 23, 7411 BN Deventer, 06-53998400; info@ojec.org.

Voor meer informatie: www.ojec.org

Deel dit artikel in je netwerk:Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin